četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaće igračice moraju da iskoriste velike probleme koje ima gostujući tim

Domaća ekipa je zaista veliki favorit u susretu protiv tima koji igra izuzetno slabo ove sezone i pritom ima velikih kadrovskih problema…

Jedan od parova u okviru 13. kola italijanske Prve Odbojkaške lige za žene „Serie A1“, biće i susret između ekipa – Casalmaggiore i Caserta.

Casalmaggiore se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa skorom od 7 pobeda i pet poraza uz set količnik 25:19. Na poslednje dve utakmice pred svojom publikom, domaće odbojkašice odigrale su veoma dobro, jer su sa maksimalnih 3:0 u setovima savladali ekipe, Firenze i Cuneo.

Caserta uoči ovog kola zauzima pretposlednje mesto na tabeli, sa samo dva ostvarena trijumfa uz čak deset poraza i set količnik 17:30. Pritom, nalaze se u veoma slaboj formi, jer su vezali četiri neuspeha u nizu. Usled slabih rezulatata, vlasnik kluba je otpustio čak pet ponajboljih igračica (što je skoro pola tima), te su nakon njihovih odlazaka, u prvi tim prekomandovane devojke iz juniorskog pogona, koji sasvim sigurno još uvek nisu dorasle igranje na ovom nivou takmičenja.

Mišljenje urednika: Casalmaggiore je posle svega navedenog veliki favorit za trijumf na ovom duelu…generalno dosta bolje igraju tokom ove sezone od svog narednog rivala, na svom terenu su vezale dve ubedljive pobede (i to protiv jačih ekipa nego što je Caserta), a kako se gostujući tim nalazi u zaista velikim problemima i promene skoro polovine tima, te su sada i značajno oslabljeni, sve osim njihovog ubedljivog poraza bilo bi pravo iznenađenje.

Predlog za tipovanje3:0 u setovima / @1.65  3:1

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 17h.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.mitchellrepublic.com/

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje