Advertisement
MaxBet

U prijateljskom susretu od 11:30 sastaju se Japan i Venecuela.

Japan je prije pet dana imao gostovanje u Kirgistanu gdje su slavili sa 2-0 u okviru azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Venecuela nije igrali mečeve još od oktobra pa slobodan prostor su iskoristili za prijateljski susret sa Japanom.

Trener Japana je najavio da će u ovom susretu igrati sa alternativnim sastavom i da će glavnim zvijezdama svog tima dati odmor, odnosno u ovom meču želi vidjeti kako se snalaze i ostali pozvani igrači.

U ovom meču neće biti Nagatamo, Inui, Kagawa, Okazaki, Muto, Endo, Sakai, Yoshida, Osako i drugi.

Mogući sastav Japana: Shuichi Gonda; Sei Muroya, Naomichi Ueda, Genta Miura, Shinnosuke Hatanaka; Gaku Shibasaki, Genki Haraguchi; Takuma Asano, Shoya Nakajima, Hotaru Yamaguchi; Kensuke Nagai

Venecuela u ovom meću neće moći računati na Gonzaleza, Penarandu, Martineza, Chancellora i Morena.

Mogući sastav Venecuele: Wuilker Fariñez; Ronald Hernández, Wilker Ángel, Mikel Villanueva, Roberto Rosales; Tomás Rincón, Yangel Herrera; Jhon Murillo, Rómulo Otero, Darwin Machís; Salomón Rondón

Japan je postavljan kao favorit na ovom meču, međutim kvota na goste je počela polako da pada, realno gledajući Venecuela ne bi trebali biti toliko autsajder u ovom susretu.

Kao zanimljiv tip nameće se da će Venecuela postići gol na meču po kvoti 1,40, dok oni hrabriji mogu probati i duplu šansu po kvoti 1.70!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.