petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin dolazi do nove pobede protiv ovog rivala?!

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica 4. kola srpske Super Lige između Crvene Zvezde i subotičkog Spartaka.

Nakon tri odigrana kola i jedan i drugi tim imaju 3 pobede i maksimalnih 9 bodova, pa u ovom trenutku dele 1. mesto na tabeli.

Crvena Zvezda je do sada savladala Novi Pazar (3:0), Radnički (3:0) i Mačvu (0:3), dok je Spartak bio bolji od Zlatibora (3:0), Bačke (1:3) i Metalca (4:1).



Iako su i jedna i druga ekipa u fantastičnoj formi na početku nove sezone, titula apsolutnog favorita je pripala domaćinu, tj. Crvenoj Zvezdi, čija pobeda se plaća kvotom 1,25.

Međusobne utakmice: Crvena Zvezda – Spartak Subotica (www.flashscore.com)

Trebalo napomenuti da će na strani “crveno-belih“ danas stojati i tradicija s obzirom na to da su ovog rivala savladali na prethodnih ligaških 8 susreta, a na prethodnih 6 susreta uz bar 3 gola na meču.

Kombinacija koje su bile dobitne na svakom od tih 6 susreta, “1&3+“ i “1&3-5“, danas se plaćaju kvotom 1,65, odnosno 2,05.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje