četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin favorit po kladionicama odmara 7 startera!

U utakmici koja se igra 01:00 sat posle ponoći u okviru prvenstva Čilea, sastaju se ekipe Universidad Catolica i O’Higgins.

Domaća ekipa se bori na nekoliko frontova, a prvenstvo i nije započela kako se to očekivalo, jer posle 10. kola zauzimaju 11.mesto sa skorom 4-1-5 i gol razlikom 14:18. Na domaćem terenu odigrali su četri meča, imaju skor 3-0-1 i gol razliku 9:5.

Njihov trener Mario Salas je pred ovaj susret izjavio: ,, Najveći značaj ima, u ovom trenutku,  Kopa Libertadores, nema sumnje u to. Činjenica das u nam to prioriteti znači da moramo da doziramo nekoliko stvari i da preduzmemo odgovarajuće mere u vezi sa nekim igračima pred važne mečeve koji nas očekuju, što ne znači da nećemo da jurimo pobedu protiv ekipe O’Higgins, jer može da bude dobra priprema pred meč protiv San Lorenza koji nas očekuje u utorak’’

Igrači koji će propustiti ovaj susret su: prvi golman i rezervni golman reprezentacije Čilea, Toseli (25/0), Alvarez (14/2 odbrana), Kalinski (24/4 sredina), Fuezalida (reprezentativac Čilea, sredina (20/3), Buonanotte (23/11 sredina, najbolji strelac tima), S.Silva (10/2 napad), Noir (22/4 napad).

Ekipa O’Higgins nalazi se na petom mestu prvenstva sa skorom 5-2-3 i gol razlikom 15:10. Na gostovanjima imaju skor 2-0-3 i gol raliku 6:7. Ovo je jedino takmičenje u kojem nastupaju.

Što se tiče međusobnih mečeva ovih rivala, skoro uvek se igraju utakmice sa puno pogodaka, na 6 od poslednjih 7 mečeva mogli smo da vidimo gol sa obe strane, a na 5 od 7 mečeva bilo je i 3+.

Veliki broj izostanaka kod domaćina koje trener čuva za važan meč u okviru kontinentalnog takmičenja protiv San Lorenza, i dobra forma gostiju navode nas na to da vas posavetujemo da izbegnete tipovanje na domaćina koji je po kladionicama favorit. Naš predlog za ovaj meč je igra GG koju kladionice plaćaju 1,56. A ukoliko volite da se kladite protiv ekipa koje su oslabljene neigranjem važnih igrača, kvota na igru X2&2+ je 2,16.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje