petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin je apsolutni favorit u ovom meču!

Danas je na programu 11. kolo Beloruske prve lige, poznatom kao Vysshaya. Kolo otvaraju Torpedo i Smoloviči od 17h. Po kladionicama domaćin je apsolutni favorit.

Torpedo je sjajan ove sezone, važe kao ozbiljna pretnja Bateu ako nastavi ovakvim igrama. Nalazi se na 3. poziciji samo 4 boda iza pomenutog lidera. Imaju skor 5 pobeda, 3 neresena i 2 poraza, a ukupno 18 bodova. Igra im se kreira obično na sjajnom Gabrielu Ramosu, kao i na Luizu Velosu igraču koji se vratio pre par kola u sastav posle odsustva. Već je u ta 4 kola igre postigao 3 gola,dok je Ramos čak 3x asistirao. Odbrana vrlo dobro fukcioniše i čak 6x su sačuvali svoju mrežu u 10 kola.

Smoloviči je uz Belšinu jedina ekipa bez pobede u prvenstvu i ubedljivo zaostaju za ostalim rivalima za opstanak. Došli su iz druge lige, a u sastavu ekipu su to pretežno domaći igrači. Ne igraju dobro nikako, imaju samo 4 boda iz 10 mečeva a zanimljivo je da su čak 3 osvojili na strani. Sve su to bile ekipe iz donjeg dela tabele, dok su protiv Bate-a primili čak 5 komada. Nemaju oni šanse na ovom veoma bitnom gostovanju.

Predlog za ovaj susret je pobeda domaćina, a kvota je više nego dobra 1,75.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje