četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin je u odličnoj formi i seriji pobeda nad današnjim protivnikom!

Ekipe UCAM Murcia i Granada B sastaće se ove subote, sa početkom od 17 časova, a reč je o utakmici 9. kola španske Segunda Division B (Group 4).

UCAM Murcia se nakon osam kola nalazi na liderskoj poziciji jer je do sada ostvarila 5 pobeda, 2 remija i 1 poraz i tako osvojila ukupno 17 bodova.

Granada B, sa druge strane, na svom kontu ima 13 poena i skor od 3 pobede, 4 remija i 1 poraz, zbog čega u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: UCAM Murcia – Granada B (www.flashscore.com)

Kao što možemo da vidimo domaći tim je u odličnoj formi, pogotovo na svom terenu gde ove sezone ima skor 3 od 3, pa su sa razlogom dobili naziv favorita na današnjem meču. Pored svega toga, na strani UCAM Murcie će stojati i tradicija s obzirom na to da su Granadu B savladali na svakom od poslednjih 7 međusobnih susreta i to uz neverovatnu gol razliku 12:2.

Za nastavak navedenog niza i novi trijumf UCAM Murcie nudi se dosta dobra kvota 2,00, dok se kombinacija “1&0-3“ plaća kvotom 2,40. Šta vi mislite, hoće li UCAM slaviti i danas ili će se niz konačno prekinuti?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje