petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin je u seriji pobeda protiv ovog rivala!

U okviru petog kola belgijske JB Pro League, odnosno drugog ranga takmičenja, odigraće se meč između Lommela i Liersa koji je na programu od tačno 20 časova.

Lommel je od početka ove sezone zabeležio 1 pobedu, 1 remi i 2 poraza, te se sa ukupno 4 boda sada nalazi na pretposlednjoj, 7. poziciji.

Lierse, sa druge strane, ima ukupno 7 osvojenih poena i zauzima 4. mesto na tabeli. Ovaj tim je do sada upisao 2 pobede, 1 remi kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Lommel SK – Lierse K. (www.flashscore.com)

Iako je Lommel ovu sezonu započeo sa dosta lošim rezultatima ne bi trebalo ignorisati činjenicu da su današnjeg protivnika savladali na svakom zvaničnom meču koji su odigrali u prošlosti – ukupno njih 7, u periodu od oktobra 2017. do marta 2021. godine.

Za nastavak tog niza i novi trijumf Lommela se nudi kvota 1,90, a s obzirom na mnogo bolju formu gostujućeg tima nije isključeno da se taj niz konačno prekine. Dupla šansa “X2“ se plaća kvotom 1,75. Koja od ove dve opcije će proći večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje