utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin oslabljen, a gost bez poraza na strani već 7 mečeva

U okviru Prve lige Portugala od 21:30 se sastaju ekipe Estorila i Boaviste , a meč se igra u okviru 26.kola prvenstva.

Estoril u ne baš prijatnoj situaciji, nalaze se trenutno na 15.mestu sa 21 osvojenim bodom i na 4 boda su iznad mesta koje vodi u niži rang takmičenja. Na domaćem terenu imaju skor 3-1-8 i po tom parametru su najslabija ekipa u ligi. Pred današnji meč, trener domaćih neće moći da računa na  Lica (6/1 napad), Joel (23/0 odbrana, suspendovan), Mattheus Oliveira (20/1 sredina, suspendovan), Thiago Cardoso (6/0 odbrana), Taira (18/0 sredina), Nuno Lopes (0/0 odbrana), Andre Claro (4/0 napad)

Ekipa Boaviste vezala je seriju odličnih rezultata na gostovanjima gde nemaju poraz već sedam utakmica (4 nerešene i 3 pobede) pre toga poraz od Fereire i još jedna pobeda i remi. U poslednjih 11 mečeva na gostovanjima Boavista ima 5 pobede, 6 nerešene i samo jedan poraz. Skor na gostovanjima ove sezone 4-6-3. Za današnji meč trener gostiju ne može da računa na prvog golmana Agayev (12/0), Henrique (12/2 odbrana), Mahmudov (7/1 s).

U međusobnim mečevima uspešnija je ekipa Estorila, naročito ako se pogledaju poslednje dve sezone, tri pobede Estorila i dva nerešena meča.

U ovoj sezoni ekipa Boaviste igra odlično na gostovanjima, ali sa jako malim brojem golova, a pred današnji meč imaju mnogo više važnih igrača na raspologanju, tradicija je na strani Estorila ali veliki broj izostanaka i ne baš sjajna forma ne idu im u prilog, naš predlog za ovaj meč je kombinacija igara X2 & 0-3 koju kladionice plaćaju kvotom 1,58.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje