Advertisement
MaxBet

Sa srijede na četvrtak u okviru MLS lige od 01:30 sastaju se Montreal Impact i Seattle Sounders.

Montreal Impact se nalazi trenutno na 5. mjestu u Istočnoj konferenciji sa 24 boda.

Seattle Sounders se nalazi trenutno na 3. mjestu u Zapadnoj konferenciji sa 26 boda.

Montreal je u prošlom kolu kod kuće doživio težak poraz od Orlanda sa 3-0, dok je Seattle izgubio na gostovanju od Dallasa sa 2-1.

Seattle Sounders na ovo gostovanje dolaze itekako oslabljeni jer ne mogu računati na dva povrijeđena igrača i na deset igrača koji su pozvani u svoje matične reprezentacije.

Povrijeđeni igrači su: Kim Kee-Hee (veznjak, 14 utakmica) i Rodriguez Victor (napadač, 10 utakmica i 1 gol).

Igrači koji su pozvani da igraju za svoje države su: Ruidiaz Raul (napadač, 10 utakmica i 6 golova, Peru), Svensson Gustav (veznjak, 9 utakmica, Švedska), Lodeiro Nicolas (veznjak, 14 utakmica i 2 gola, Urugvaj), Delem Jordy (veznjak, 9 utakmica, Martinik), Smith Bradley (odbrana, 14 utakmica, Australija), Jones Joevin (odbrana, 1 utakmica, Trinidad i Tobago), Torres Roman (odbrana, 11 utakmica, Panama), Roldan Cristian (veznjak, 15 utakmica i 3 gola, Sjedinjene Američke Države), Morris Jordan (napadač, 12 utakmica i 4 gola, Sjedinjene Američke Države) i Arreaga Xavier (odbrana, 2 utakmice, Ekvador).

S druge strane kod Montreala će također nedostajati neki igrači ali to nije ni približno ozbiljno kao kod gostiju.

Trener Montreala neće moći računati na: Piatti Ignacio (veznjak, 5 utakmica i 3 gola), Choiniere Mathieu (veznjak, 10 utakmica) i Okwonkwo Orji (napadač, 14 utakmica i 2 gola) ova tri igrača su od ranije povrijeđena, dok su sa reprezentacijama Raitala Jukka (odbrana, 13 utakmica, Finska), Piette Samuel (veznjak, 16 utakmica, Kanada) i Zachary Brault-Gillard (odbrana, 9 utakmica, Kanada).

S obzirom da kod gostiju nedostaje veći broj igrača trener je morao angažovati nekoliko mlađih igrača kao što su Danny Leyva (16) i Alfonso Ocampo-Chavez (17).

Domaćin bi trebao iskoristiti ove izostanke kod gostiju i doći do pobjede te popraviti formu prije pauze od tri sedmice bez utakmica.

Prijedlozi za klađenje:

Pobjeda Montreala se plaća kvotom 2,00, dok opcije poluvrijeme ili kraj se plaća kvotom 1,60 a ishod bez neriješenog po kvoti 1,42.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.