petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin sa rezervnim timom zbog sutrašnjeg meča

Noćas se od 01:30 u okviru brazilske Primeira lige sastaju ekipe            Gremija i Ceare.

Gremio nastupa u Primeira ligi koja se igra u grupnom formatu, a istovremeno igra i prvenstvo Gaucho, noćas igra protiv Ceare,a već sutra protiv ekipe Internacionala, što je i lokalni derbi, tako da je trener domaćih rekao da će danas na teren sa potpuno rezervnim timom. Uz to Gremio u 9.marta putuje u Venecuelu na meč protiv Zamore u okviru Kopa Libertadoresa! Na 7 od poslednjih 8 utakmica ovog kluba, nije viđeno više od 2 gola.

Ceara se nada prolasku u drugi krug takmičenja u okviru Primeria lige, a za to će im biti potrebna pobeda u večerašnjem duelu, kojom sigurno osiguravaju prolazak dalje. Večeras neće nastupiti samo trojica igrača, to su napadači Lele (5/1) i Rafael Costa (4/0), kao i veznjak Jackson Caucaia(3/0). U poslednjih 10 od 11 mečeva Ceare prolazna je bila kladioničarska igra 0-2 gola.

U međusobnim mečevima Ceara je slavila na poslednja dva odigrana ali 2011 godine. A na pet odigranih mečeva tradicija je da pada puno golova.

Kvota da će Ceara danas iskoristiti odsustva kod domaćina i slaviti plaća se kvotom 2,25, ali kao i po običaju u Brazilu puno puta se dešavalo da upravo mladi rezervisti pruže maksimum u želji da se dokažu, te stoga ako mislite kao i mi i ne želite rizik na pobedu gosta, predlažemo vam da odigrate 0-2 gola gde kladionice nude kvotu 1,60, iako tradicija međusobnih mečeva kaže suprotno!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje