utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin slavi u borbi za play-off, gost bez najkorisnijeg igrača!

Od 01:00 posle ponoći se u okviru Argentinske košarkaške lige igra meč između ekipa Obras Sanitarias i San Martin.

Stanje na tabeli je takvo da je današnji domaćin, ekipa Obras Sanitarias na 6. mestu južne grupe, mestu koje ih trenutno vodi u 1/8 finala prvenstva. Na domaćem terenu imaju skor 15-8. Prosečno na mečevima ovog tima na domaćem terenu pada 169,5 poena po meču. Veoma važan meč ukoliko žele da ostanu na mestu koje vodi u drugu fazu, prethodni meč odigran protiv San Lorenza upustili su se u meč sa puno poena i poraženi su 90:80, meč pre toga slavili su protiv Estudiantesa mnogo defanzivnijim pristupom meču, rezultatom 64:60.

San Martin je proplasirani tim severne grupe, imaju tri meča manje od drugoplasiranog Estudiantesa tako da mogu da igraju bez velikog pritiska. Na gostovanjima imaju skor 11-12, prosečno na gostovanjima ovog tima pada 159,6 poena. Poslednja dva meča, zabeližili su dva poraza, razlog može da leži u činjenici da im je najbolji igrač Wood povređen, a najverovatnije neće nastupiti ni danas. Jeremiah Wood inače postiže prosečno 14,5 poena po meču, ima 8,6 skoka, i 2,5 asistencije i ima ubedljivo najveći indeks koristnosti u timu sa 19,9 indeksnih poena po meču.

U prethodna dva međusobno odigrana susreta na terenu Obras Sanitariasa slavio je domaćin, jednom prilikom je bilo 97:76 (sezona 2015/16) , a sezonu ranije 91:83.

Važnost meča za domaćin, plus tradicija koja je na njihovoj strani i najverovatniji izostanak najboljeg igrača kod gostiju dovoljni su razlozi da vam predložimo da odigrate na pobedu domaće ekipe, koju kladionice plaćaju kvotom 1,80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje