petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin u današnjem meču bez ,,pola tima“

Danas se od 15 časova igra 20.kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, a   međusobno se sastaju ekipe Slobode iz Tuzle i Metallegheu iz Jajca.

Sloboda iz Tuzle ove sezone igra odlično i nalazi se na 6. mestu koje ih u ovom trenutku vodi u playoff, na tri boda su više od Široko Brijega, na domaćem terenu igraju odlično i imaju skor 6-2-1 uz gol razliku 15:6. Za današnji meč trener domaćih neće moći da računa na puno igrača, najbitniji je izostanak Krpića najboljeg strelca prvenstva i Slobode sa 11 pogodaka koji je napustio klub i pojačao AIK. Neće igrati ni A.Subić (15/3 s) inače igrač Partizana na pozajmici u Slobodi, Škahić (9/0 o), Stejepanović (15/1 s), Merzić (12/0 o) svi oni izostaju zbog povreda, pod upitnikom je nastup veznog igrača Efendića zbog smrtnog slučaja u porodici, a pravo nastupa nemaju ni novopridošli Zilkić i Kalezić.

Gosti Metallegheu dolaze posle velike i neočekivane pobede protiv Širok Brijega, trenutno su na 9.mestu i nemaju šanse da izbore playoff, na gostovanjima imaju skor 3-0-6. Za današnji meč gost je može da računa na sve igrače. 

Odigrali su jedan međusobni meč u prvom delu sezone na stadionu u Jajcu bilo je 0:0.

Kvota na pobedu domaćina je 1,44, a njima su bodovi neophodni u borbi za top 6, u poslednja dva kola ih očekuju teški mečevi protiv Radnika iz Bijeljine i Sarajeva, ali veliki broj izostanaka važnih igrača u meču protiv tima koji se bori za opstanak i svaki bod mu je bitan navode nas da vas posavetujemo da izbegnete igru na pobedu domaćina. Ko želi može da proba sa duplom šansom X2 koju kladionice plaćaju kvotom 2,49.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje