U okviru 20. kola prve lige Kostarike sastaju se Limon i Grecia.

Limon nakon mnogo turbulencija i finansijskih problema uspio je da u prošlom kolu uzme bod na gostovanju kod Zeledona i tako obezbijedi opstanak u ligi. Do kraja Clasure ostala su bez ovog kola još dva tako da Limon rasterećeno igra do kraja.

Pored toga, zbog nepoštivanja mjera zbog nastale situacije i epidemije savez je odlučio da suspenduje njihov stadion tako da će Limon ovaj meč morati igrati na nekom drugom stadionu koji se nalazi u njihovoj blizini.

Grecia s druge strane zauzima sedmo mjesto sa 25 bodova i još uvijek ima neke šanse da se domogne četvrte pozicije i play off-a, s obzirom da će svi timovi koji su isred njih na tabeli imati teške mečeve.

Cartagines kod kuće dočekuje Herediano, Jicaral ima gostovanje kod Saprisse dok Guadalupe dočekuje Alajuelense.

Grecia je mogla biti i bolje rangirana na tabeli , međutim kad je startao drugi dio sezone imali su nekih problema pa su čak tri meča izgubili za zelenim stolom, to uključuje i ekipu Limon koji su uzeli tri boda bez igranja tako da očekujem da Grecia zapne u ovom meču.

Igrajući na neutralnom terenu protiv ekipe koja je izborila opstanak i nema ambicije za nešto više očekujem da Grecia dođe do bodova.

Pobjeda Grecie se plaća kvotom između 1,70-1,85, dok opcija draw no bet oko 1,35-1,40.

Foto: Archivo Prensa Grecia

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here