četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dominik Tim – Andrej Rubljov – Najava meča

U okviru trećeg kola grupe London završnog Mastersa u Londonu snage će odmeriti Austrijanac Dominik Tim i Rus Andrej Rubljov. Prema kladionicama favorit je Tim sa kvotom 1,60, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Svakako više nego realne postavljene kvote. Tim je ostvario dve pobede, a Rubljov dva poraza i logično je da Austrijanac bude favorit. No, ovde postoji jedna začkoljica, a to je round robin sistem koji se praktikuje samo na ovom turniru. Iz ovog ugla se može reći da ovaj meč nema apsolutno nikakav takmičarski značaj, jer je sve poznato. Dominik Tim će sa dve pobede kao prvi ići u polufinale, dok Rubljov sa dva poraza nema nikakve šanse za prolaz dalje.

Ovde sumnjamo u ambicije Tima. Austrijanac je odigrao dva tesna meča protiv Cicipasa i Nadala i sigurni smo da postoji određana doza kalkulacija u njegovoj glavi. On će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Đoković/Zverev. Sigurni smo da bi Tim više voleo da igra protiv Zvereva, ali ko god bude bio treba biti sto posto fizički spreman. Za očekivati je da Tim danas odigra rasterećeno i njega poraz sigurno neće mnogo boleti.

Rubljov sa druge strane svakako može da igra protiv Tima i kada je ovaj u punoj formi. Meč protiv Nadala je bio za zaborav, a protiv Cicipasa je igrao mnogo bolje. Rubljov je u tom meču imao i meč lopte, ali na kraju je pobedu odneo Cicipas. Ne smemo zaboraviti njegove partije tokom ove sezone. I dalje ima tu puno samopouzdanja i ako ništa drugo, mladi Rus će sigurno želeti da iz Londona ode barem sa jednom pobedom. Tima je nedavno u Beču lagano pobedio sa 2:0, ne vidimo razlog zašto se scenario ne bi ponovio.

Predlog za klađenje: Rubljov ne gubi meč sa 3 i više gemova razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje