subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Drugi tip od našeg novog saradnika iz Splita!

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Splita koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


20:15 Slaven Belupo – Lokomotiva Zagreb

Vraća nam se i Hrvatska, prije povratka dugoočekivane 1.HNL odigrati će se dvije utakmice Hrvatskoga kupa a svima kojima su nedostajali čari domaćeg nogometa u subotu će od 20:15 doći na svoje sa prvom utakmicom polufinala između Slaven Belupa i Lokomotive.

Obje momčadi su naporno trenirale te se mukotrpno spremale za svoje, trenutno najbitnije utakmice sezone! Iako će se prvenstvo odigrati do kraja, te se sve predviđene utakmice održati manje-više je jesno da Slaven Belupo ne može posebno napredovati na tablici a niti grčevita borba za ostanak nije realna u ovom trenutku. Lokosi su do sada odigrali svoje najbolje proljeće te se aktivno uključili u borbu za europska mjesta ali pred njima je vrlo težak posao jer ih paklen ždrijeb tek sada očekuje tako da vjerujemo da je sva snaga ovih momčadi trenutno koncentrirana na kup, jer kako bi se reklo kup se ne igra on se osvaja a sa osvajanjem kupa nagrada je vrlo poželjna a to je plasman u Europu.

Sudeći po trenutnim tečajevima i po nekoj povjesti međusobnih susreta očekuje nas jedna zanimljiva i do samog kraja neizvjesna utakmica. Koprivnica je iako sada bez navijača na tribinama nadaleko poznata kao teško osvojima, padali su tu i Dinamo, Rijeka, Hajduk i Osijek a sama Lokomotiva je samo jednom uspijela pobjediti na posljednjih šest gostovanja.

Zbog činjenice da nas očekuje neizvjesna utakmica u kojoj je ulog jako visok odlučili smo se na okladu na kartone. I bez ovako visokog uloga ove utakmice nisu bile nježne pa je na posljednjih pet susreta podjeljeno 24 žuta kartona, redom 4;3;6;7;4 iako to i nije previše s obzirom da se u HNL kartoni poprilično pokazuju. Sudac utakmice je trenutno najuspiješnii Hrvatski sudac Ivan Bebek koji je već iskusan te ima nekoliko europskih izleta. Iako je već jasno da u europi Ivan vrlo lakše pokazuje kartone te je na prosjeku od 5,75 žutih kartona uz nekoliko pokazanih crvenih on je u nacionalnom prvenstvu na prosjeku od 4,1 kartona. Ipak treba uzeti u obzir da se u nacionalnom prvenstu ne igraju sve utakmice pod istim imperativom kao u Europi kada bogate novčane nagrade jednostavno podižu želju i imperativ pobjede.

Momčadi su po broju osvojenih kartona na kompletno različitim mjestima, Lokomotiva je odmah iza Dinama momčad sa najmanjim brojem kartona (52) što je ravno 2.0 u prosjeku po utakmici, Slaven Belupo je odmah iza Intera na drugom mjestu momčadi sa najvećim brojem kartona (70) ukupno 2.69 žutih kartona po utakmici.

Naša oklada zbog svih gore navedenih čimbenika bila bi ona na broj kartona.

PROGNOZA: vise od 4.5 žutih kartona @1.75


by Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Slika preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje