Advertisement

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.


Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!

Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

18:45 Ajax – Utrecht 1 @1,45 (Holandija – Eredivisie)
22:00 FC Porto – Vitoria Guimaraes 1 @1,31 (Portugal – Primeira Liga)

Ajaks bi eventualnim trijumfom imao čak 14 bodova više od drugoplasiranog PSV-a, a do kraja lige će nakon ovog kola ostati još svega 5 ligaških duela, što bi značilo da pored ove pobede, Ajaks treba da ostvari još jednu i matematički je obezbedio titulu. Nakon što je Sporting kiksnuo sinoć, otvorila su se vrata za Porto, koji bi eventualnom pobedom smanjio razliku na svega 4 boda, dok bi imao čak 8 bodova više od Brage. Dakle, ne bi trebalo ovo da ispusti.

Ukupna kvota: 1,90


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Pexels from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here