Advertisement
BetWinner

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.


Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!

Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

21:00 Napoli – Spezia 1 @1,35 (Italija – Coppa Italia)
21:00 Alcoyano – Athletic Bilbao 2 @1,60 (Španija – Copa del Rey)

Specija je definitivno iznenađenje Kupa, savladala je, između ostalog, Bolonju i Romu, a sada je na tapetu Napoli. Verujemo da ipak na toj prepreci ostaju, ove sezone. Iako su nas Španci demantovali da uloga favorita znači u Kupu, verujemo da će Bilbao da nastavi sa dobrim partijama, a da posle Hetafea, na red dolazi Alcoyano, koji je iznenadio ceo svet izbacivši Real Madrid, a tako nešto se teško ponavlja 2 puta.

Ukupna kvota: 2,16


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Pexels from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here