Advertisement
MaxBet

Danas su na rasporedu polufinalni mečevi WTA turnira Birmingemu. Prvi par čine Ešli Barti i Barbara Zahvalova Stricova i tu je manje više sve jasno. Kvote su tako postavljene da je sve rizično i ne isplati se igrati. Mi ćemo se posvetiti drugom paru, a to je meč između Julije Gerges i Petre Martić.

Kladionice su postavile egal kvote, sa čim se mi apsolutno slažemo. Očekuje se jedan neizvestan i tesan meč, a naše mišljenje je da treba igrati over. Margina je postavljena na 21,5 i to je više nego realno.

Ono na šta mi igramo ovde jestu snažni servisi i agresvina igra obe igračice, koja se na travi uvek isplati. Julija Gerges poseduje jedan od najjačih servisa na WTA turu bez dileme. To kada ulazi u korektnim procentima vrlo se teško vraća, a ona dobija na samopouzdanju. Pored servisa tu je naravno i forhend kao dobro oružje, te se može reći da Gerges ima igru za travu.

Sličan stil gaji i Petra Martić s tim što ona mnogo češće izlazi na mrežu. Ima viša varijacija u svom servisu koji joj dozvoljavaju da se prilagođava protivnicama. Sjajno kretanje za njenu visinu, odličan volej i nije slučajno to što Martićeva u kontinuitetu igra dobro na travi.

Jedini uslov koji mora da se ispuni za prolaz tipa jeste da obe imaju korektan procenat prvog servisa. Ako to bude slučaj poeni će biti kratki, a razmena gotovo da neće biti. Gemovi će ići kao na traci, a mi ćemo gledati produžene setove, ili taj brejkove.

Nema ovde više šta da se pametuje. Prosto, over je najlogičnija opcija i mi ovde vidimo težak meč koji vrlo verovatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.