četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Duel “klimavih“ odbrana donosi golove ?

U okviru 17tog kola A lige sastaće se ekipe Vest Sidnej Vonderersa i Melburn Viktorija.

Vonderersi su počeli znatno bolje igrati od kada ih je preuzeo Gombau. Ukoliko ovako nastave plej of je realnost,a pre samo par kola bio je samo lep san. Čini se kako je Gombau našao svakome pravo mesto u timu, to je posebno vidljivo u napadu koji je znatno efikasniji.Ostaju problemi u odbrani, klimava je dosta. Ova klimava odbrana može da zabrine Gombaua na ovom meču,jer igraju protiv kvalitetnog napada kakav je Viktorijev.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Risdon, Cejudo,Sotirio, Herd

Izostanci: Hamill, Aspropotamitis, Cornthwaite

Viktori je dosta nepredvidiv u poslednje vreme. Taman vežu par pobeda i svi pomisle kako se vratio stari Viktori, pa uslede neočekivani kiksevi protiv Merinersa i Finiksa. U prošlom kolu su se dobrano namučili protiv Perta. Dobra stvar je što se napad probudi, tri komada Pertu nije malo, naravno na krilima sjajnog Liroj Džordža koji je na tom meču bio trostruki asistent. Konačno je gol dao i Troisi i možda ga to probudi,jer je preko potreban ekipi. Barbarusis igra jako dobro,Beriša se ispromašivao u poslednjih par kola pošteno,jednom mora da pogodi. Odbrana im pravi probleme, nikako da se sklopi,stalno neko odsustvuje i to utiče na uigranost. U ovom kolu će konačno igrati Vilijams i Miligan zajedno,možda to smanji broj grešaka. Problem za odbranu je povreda prvog golmana Tomasa.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Williams, Deng

Izostanci: Austin, Donachie, Thomas

Predlog za klađenje: Duel dva solidna, može se slobodno reći i kvalitetna napada i loših, tj klimavih odbrana. Ovakva kombinacija bi trebala da donese golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.60

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje