četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Duel pobednika nacionalnih kupova Srbije i Crne Gore.

U pretposlednjem kolu ABA lige, Partizan NIS će od 19 časova dočekati podgoričku Budućnost, u duelu pobednika nedavno odigranih nacionalnih kupova Srbije i Crne Gore. Nakon pauze u šampionatu, trener crno-belih, Nenad Čanak izjavio je:

Nastavlja se takmičenje u ABA ligi gde imamo i obavezu i ambiciju da se borimo za najbolji mogući plasman u ovom trenutku. Budućnost je tim koji se tokom lige dugo nalazio na prvom mestu i sigurno imaju ambicije da se bore za titulu. Imaju odlično izbalansiran tim i trenera Džikića koji ih je sjajno uklopio. Osvojili su domaći kup i pokazali da polako podižu formu pred plej-of.  Njihov kvalitet, za  nas je motiv više da se borimo  za pobedu koja nam je neophodna. Ova pauza je dobro došla da se oporave igrači, ali sad smo se već uželeli utakmica. Verujem da ćemo energetski biti na istom nivou kao što smo bili u polufinalu i finalu kupa“, istakao je Čanak.

Dva kola pre kraja regionalne lige, Partizan NIS ima učinak od 10 pobeda i 10 poraza i nalazi se na petom mestu bez šansi za ulazak u Plejof.

Šef stručnog štaba, Aleksandar Džikić je izjavio:

U sledeće dve nedelje imamo 6 vrlo teških utakmica, od toga 3 gostovanja. Seriju otvaramo u Pioniru, sigurno ćemo igrati pred punim gledalištem. Nećemo doći kompletni, očekujem da igrači koji su zdravi izađu na teren i bore se”.


Kladioničarski predlog: Pobeda Budućnosti @1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje