četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Duel posrnulih velikana garantuje golove ?

U okviru 15-tog kola Pert će dočekati ekipu Melburn Sitija.

Drugi meč dana je duel Džetsa i Merinersa,a naš predlog možete pogledati ovde.

Pert nikako da proradi,nikako da vežu par dobrih utakmica i krenu ka vrhu tabele. Jedna su od ekipa koja je gotovo redovan učesnik plej ofa,ali ako ovako nastave biće mnogo teško da izbore to mesto. U ovaj meč ulaze nakon ubedljivog poraza od Adelajda 0-3. Na tom meču su imali zaista dobrih trenutaka,celo drugo poluvreme su pritiskali stvarali šanse,ali lopta nije htela u gol. Oni su ekipa koja igra spuštenog garda, što ih dosta košta. Ove sezone su primili 28 golova i najgori su u ligi. Za njih se kaže da napad može dati 4 komada,ali odbrana se potrudi da primi 5 i to je zaista tako. Napad će biti jači za povratnika Tagarta,pa će konačno trio Kastro, Kio, Tagart da počne meč. Taj trio je odgovoran za 90% golova. Imaju problema sa sastavom pogotovo u najranjivijem delu tima-odbrani.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Nichols,Warren, Lowry, Chianese, Torres,Neville, Stynes, Wilson

Siti je u prošlom kolu konačno slavio i to nakon preokreta protiv poslednjeplasiranog Velingtona. Dobili su taj meč samo zahvaljujući kvalitetu napadača McCormaka. Ukoliko ponove takvu igru na ovom meču neće se dobro provesti. Jednostavno niko ne zna šta se sa njima dešava. Od tako dobrog starta sezone totalno su potonuli i nisu ni bleda senka te ekipe. Odbrana im je dosta klimava ove sezone. Prave neshvatljive greške i primaju zaista smešne golove koji ih koštaju golova. Što se tiče sastava problem je izostanak Kamau-a koji je sa reprezentacijom.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Kamau, Mauk, Fornaroli, Tongyik

Predlog za klađenje: Duel dva tima koja imaju dosta klimave odbrane,ali i kvalitetne napade. Kada se sastaju ova dva tima golovi zaista nisu retkost. Na prethodna 4 od 5 duela dolazilo je GG3+.

Tip: 3+ @ 1.75

GG3+  @ 2.00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje