Advertisement
MaxBet

Tipujemo još jednom na igrače sa ovog meča.

Najava: Budućnost – Crvena Zvezda (19. april)

Naš predlog je Bitadze/Ojo 20.5 –. Po našem mišljenju dosta dobar duel da se proba u minus. Pre svega mladi Gruzijac Goga Bitadze nije pokazao ništa u duelima sa Zvezdom osim 6,9 i 4 poena što je ukupno 19 za sva tri susreta. On je i dalje mlad za ovakve okršaje i prisutna je nervoza kod njega što smo mogli da vidimo u svim mečevima. Definitivno je da će mu to sniziti draft poziciju.

Iako je odlično otvorio ovu seriju sa dve trojke, posle ga nije ni bilo, a Repeša je shvatio da je Barović mnogo bolja opcija protiv Zvezde i verovatno će ga forsirati danas. Moguće je i da Bitadze ode preko svoje margine danas sa +10 poena, ali pita se i drugi član ovog duela.

Michael Ojo sjajno je odigrao protiv Budućnosti u Beogradu, a skoro uvek tako biva da visoki centar odlično odigra pred svojom publikom, a u gostima je totalno izgubljen.

Jednostavno možda je ovaj duel malo lošije koncipiran jer se potiru ova dva igrača. Uglavnom je Ojo neutralisao Bitadzea sa utakmica i u tom smislu duel nije mogao da prođe preko 20 poena ni na jednom meču do sada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.