četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva interesantna niza u režiji velških drugoligaša!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 7. kola velške Cymru South u kojoj će se sastati Taffs Well i Llantwit Major.

Taffs Well se trenutno nalazi na 10. poziciji, sa ukupno 7 osvojenih poena, dok na svom kontu ima skor od 2 pobede, 1 remija i 2 potaza.

Llantwit Major je ostvario 4 pobede i 1 remi, bez poraza, zbog čega u ovom trenuku ima čak 13 poena i zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Taffs Well – Llantwit Major (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ovih dveju ekipa moći ćemo da uočimo dva interesantna niza, a to su niz od 5 pobeda Llantwit Majora i 5 utakmica na kojima su se i zatresle obe mreže i pala bar tri pogotka.

Novi trijumf gostujućeg tima (koji je u ovom trenutku i u boljoj formi) plaća se kvotom 2,80, za tip “GG3+“ se nudi 1,75, a s obzirom na kvotu interesantan izbor bi mogle da budu kombinacije ove dve igre kao što su “2&G2+“, “2&3+“ ili “2&GG“. Za šta god se odlučite, srećno!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje