četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva nova igrača u Red Soxima!

Boston Red Sox kupili su bacača Garret Richardsa koji je potpisao jednogodišnji ugovor i INF/OF Kike Hernandeza koji potpisao na 2 godine a vrednost je visokih $14 miliona.

Richards dolazi iz San Diega gde je proveo 2 sezone, a pre toga se značajno istakao u Angelsima gde je igrao čak 5 sezona. U SD je imao samo 13 startnih utakmica, sa ERA 4.65. Između Angelsa i SD je imao operaciju i jednu sezonu je pauzirao. Svi u Bostonu se nadaju da može da ima dobru sezonu i uticaj u klubu, jer ekipi treba dobar startni bacač.

Kike je poslednjih 6 sezona proveo u Dodgersima, gde je imao veliki uticaj na čak 3 finala koja je ta ekipa odigrala u poslednje 4 godine. On je all around igrač, što znači da može igrati na više pozicija u infieldu i otufieldu. U Bostonu mu se predviđa pozicija centralnog outfielda, ali i pozicija druge baze ako se Dustin Pedroia povuče.

Boston planira da dovede još novih igrača, a sigurno da će se najviše fokusirati na bacače koji su bili glavna bojka ekipe prethodnih sezona!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje