sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva predloga iz KHL lige – nedelja 13.12.2020.

Izdvajamo vam 2 meča iz današnje ponude hokeja a oba dolaze iz KHL lige. Jedan meč se igra od 13h a drugi od 15h.

Metallurg MG – Automobilist 13:00

Metalurg MG je u samom vrhu istočne konferencija i sa 48 bodova zauzima 3.mesto. Sjajna forma ove ekipe ih je kotirala u sam vrh, a u poslednjih 7 mečeva oni su slavili na 6 uz jedan poraz od lidera Kazana 0:3. Pre toga su imali par vezanih poraza ali je za to bio razlog povreda 2 startna golmana. Kad su se oni oporavili nisu primali više od 2 gola po meču osim tog pomenutog poraza. Plotnikov, Chibisov su najbolji strelci sa 10 pogodaka, dok se u odbrani ističe sjajni Yakovlev koji je u poslednjem meču sa Dinamom postigao 2 gola. Za ovaj susret trener neće moći da računa Prokhorkina 6g/6a i Kulemina 13g/8a.

Automobilist se iznenađujuće nalazi na 6. mestu sa 40 bodova i gol razlikom 96:97. Njihova košmarna serija i dalje traje, a trenutno su na 10 uzastopnih poraza. Ni na jednom meču nisu dali više od 2 gola. Jednostavno ništa ne fukcionišeni u odbrani a pogotovo u napadu. U gostima imaju 6 vezanih poraza a na početku sezone slavili su jedino protiv slabašnih ekipa Rige, Nizneskamsk i Podolsk. Veoma su grupa ekipa i na gotovo svakom meču su imali 5+ isključenja a po faulovima su među top 5 ekipa. Dosta stranaca u ekipi i za sada se nisu baš dobro uklopili. Najbolji strelac ekipe je Alexei Makeyev sa 17 golova dok Macel Brooks ima 13. Ostali su svi ispod proseka. Trener neće moći da računa na Khripunova koji je zaradio povredu kolena na meču sa Omskom.

Predlog za ovaj susret je na pobedu Metalurga a kvota je 2.05.

0:4

Neftehimik – Dinamo Moscow 15:00

Neftehimik je fenjeraš istočne konferencija i jedva je skupio 20 bodova. Gol razlika je 81:131. Imaju 5 poraza u nizu i u svakom tom porazu dolazi je 6+ golova. Odbrana je katastrofalna pravi mnogo penaltija. Često znaju da i povedu ali onda se desi neka glupost i padaju psihički zbog neiskustva. Takav jedan meč smo gledali protiv Metalurga kad su vodili čak 4:1, da bi na kraju izgubili 6:4. U timu su skoro sve domaći igrači koji su veoma mladi, i kale se u ovoj ekipi. Najgori su u svim segmentima (primljeni golovi, isključenja, prokockana prednost). Najbolji strelac ekipe Libor Hudacek sa 11 golova. Trener će moći da računa na sve hokejaše.

Dinamo Moskva je na 4.mestu konferencija i sakupio je 44 boda sa gol razlikom 104:90. Ekipa ima dobru formu, a poraz u prošlom kolu je mora da dođe jer nisu bili ni blizu svoje igre. Pre toga su imali 3 teška gostovanja gde su ostvarili 3 pobede. Možda su ta putovanja iscrpela ekipu i ovaj poraz je samo opomena pred ovaj meč. Imaju jednu od najboljih napada lige kao i najbolje strelca Jaskij Dmitrija sa 24 postignuta gola. Jako retko gube od autcajdera, a domaći su takvi. Svi porazi ove sezone su dolazila od ekipe iz top 5 (Yaroslav, Jokerit, Ufa, Cska). Možda jedini poraz od ekipe iz donjeg doma je poraz od Podolska 5:1 ali to je bilo pre mesec i po dana. Trener neće moći da računa na sledeće igrače: Vladimir Bryukvin 4g/1a, Mihael Grigoryev 1g/2a, Ivan Igumnov 1g/2a i Vyacheslav Kulyomin 3g/3a.

Predlog za ovaj meč su golovi 6+ sa kvotom 1,85. Realna je pobeda gostiju sa kvotom 1,70 ali ipak zbog iscrpljujućeg rasporeda ne bi dirali.

2:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje