petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Dvojac napustio Ren i potpisao za isti klub!

Pedro Mendeš i Giovani Sio, napustili su redove Rena, i potpisali za ekipu Monpeljea. Vrednost transfera još uvek nije objavljena.

Pedro Mendeš igra na poziciji centralnog defnazivca, karijeru je počeo u Sportingu iz Lisabona, a određeno vreme proveo je na pozajmicama u drugim klubovima poput švajcarskog Serveta, Real Madrid Kastilje, usledo je odlazak u Parmu, pa sezona u Sasuolu i ponovni dolazak u Parmu, odakle odlazi 2015-te godine u francuski Ren. Za Ren je nastupao na 44 meča. Bio je član mlade Portugalske reprezentacije.

O dolasku u Monpelje, Mendeš je rekao:,,Veoma sam impresioniran. Iskreno, nisam očekivao da pronađem klub koji je tako organizovan. Ja sam srećan da sam opet zajedno sa Giovanni Sio koji je igrao sa mnom u Renu. Znam da mogu da računam na njega kad se ide u boj, on je ratnik. On je odličan igra, a prošle godine igrali smo jedan protiv drugog tokom treninga, i mogu reći da je jako nezgodan za čuvanje.“

Giovani Sio igra na poziciji napadača, karijeru je počeo u mlađim kategorijama Nanta, posle kojeg je promenio puno klubova, bio je u mladom timu Real Sosijedada, u Sionu, Volfsburgu, Augsburgu, Sošou, Bastiji i Bazelu, odakle je 2015-te stigao u Ren. U Renu je za dve sezone odigrao 72 meča, postigao 16 golova i zabeležio 8 asistencije. Najbolje partije pružao je u dresu Siona. Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je 21 meč i postigao 3 gola.

O dolasku u novi klub, Sio je izjavio: ,,Osećam sreću i olakšanje. Pedro i ja smo dobili toplu dobrodošlicu i oduševljeni smo što možemo da potpišemo ovde. Ne možemo da dočekamo da počne ovo takmičenje. Cilj ostaje isti, odnosno bolji od prethone sezone. Mislim da imamo dobru grupu sa kvalitetnim igračima i mislim da imamo ekipu za veći cilj i postići naše ciljeve. Znam nekoliko igrača kao što su Riad Boudebouz, Jerome Roussillon, Stephane Sessegnon i naravno Pedro Mendes koji kao i ja dolazi iz Rena, tako da neću ući u nepoznato. Pedro je neko koga volim i za koga znam da mogu sa njim da idem u bitku „

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje