petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Dynamic sa 3 povređena igrača na Partizan

Utakmica 10. kola Super lige između KK Dynamic BG i KK Partizan NIS odigraće se u ponedeljak 22. maja, u Dynamic areni, sa početkom u 19 časova.

U prvom susretu današnjih rivala, Partizan je pobedio rezultatom 76:66 u utakmici igranoj 29. aprila.

Domaćin u ovaj meč ulazi sa 3 povređena igrača, ali trener nije imenovao o kojim košarkašima je reč. Poznato je da su pre 2 kola igrali bez Kimanija i Stevanovića, ali je u prošlom kolu zaigrao jamajčanin i zabeležio 20 poena.

Trener Nikolić je izjavio: „Meni je važno samo da mi odigramo dobro. Partizan je institucija i teško je tu očekivati bodove. Oni su apsolutni favoriti, a mi treba da igramo najbolje što možemo. Pitanje je koliko smo u ovom trenutku spremni jer imamo tri povređena igrača. Ipak, bez obzira na to, mi smo smogli snage da dobijemo utakmicu protiv Spartaka. Taj meč je bio jako važan za nas posle poraza u Čačku. Imali smo tri gostovanja zaredom: Zvezda, Čačak, Spartak i računao sam da ćemo imati bolji plasman ako dobijemo dve utakmice. Ovako nam je teže, ali borićemo se do kraja koliko budemo mogli“.

Partizan nakon pobede u derbiju nad Zvezdom, meč očekuje u dobrom raspoloženju i želji da nastavi pobednički niz.

Trener crno-belih izjavio je pred meč: „Dinamik je u prvoj utakmici pokazao da se sa njima ne može igrati sa pola snage. Prosto imaju i više nego dovoljno potencijala, kvaliteta i iskustva za tako nešto. Nekolicina igrača može da igra na više pozicija, to im daje dosta mogućnosti za različite varijante i u napadu i u odbrani. Očekujemo i da protivnik koristi neke od alternativnih odbrana, spremamo se i za takav scenario“– istakao je Džikić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje