četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Džeksonvil Jaguars – Indijanapolis Kolts – Najava meča uz predlog za klađenje

Došli smo i do poslednjeg kola regularnog dela šampionata. U AFC konferenciji stanje je više nego zamršljeno i iz toga razloga okrećemo se njima.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Džeksonvil i Indijnapolis. Kladionice gotovo da ne daju šanse Džeksonvilu. Kvota na pobedu Indijanapolisa se plaća 1,05 što dovoljno govori o situaciji.

I nama je ovde stvar više nego jasna. Koltsi su prethodne nedelje poraženi od Las Vegas Rejdersa i danas moraju da pobede ako žele da igraju u plej ofu.

Mi smo tipovali na njih prpotiv Vegasa. Željno smo iščekivali da li će igrati startni QB Karson Venc i on je zaigrao. Ipak, to je bila greška, jer nijedan sportista na svetu bez treninga ne može ništa da uradi.

Sada kada ima sedam dana treninga i spremanja za ovu utakmicu ubeđeni smo da će Koltsi biti bolji. Džeksonvil osim tog ponosa nema za šta da igra. Tim je u blagom rasulu sa ruki kvoterbekom bez glavnog trenera koji je dobio otkaz pre samo nekoliko nedelja.

Svi na Floridi jedva čekaju da se sezona završi i da počnu pripreme za narednu sezonu, a Koltsi žele pobedu i plasman u plej of, jer oni na papiru imaju mnogo veći kvalitet koji može da uradi mnogo mnogo više.

Kvota na pobedu Koltsa nije vredna pomena, a mi smo se odlučili sa opciju timski over od 28,5 poena. Margina možda jeste malo više, ali Džeksonvil na poslednjih pet utakmica dozvoljava 50,26, 30,20 i 37 poena.

Predlog za klađenje: Koltsi više od 28,5 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje