četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

DŽEKSONVIL JAGUARSI – KLIVLEND BRAUNSI – NAJAVA MEČA

Džeksonvil Jaguarsi će na svom stadionu na Floridi dočekati zahuhtale Klivlend Braunse. Siutacija je takva da su Braunsi favoriti sa kvotom 1,30, a margina na poene iznosi 48,5.

Džeksonvil Jaguarsi:

Kada smo predstavljali ekipe za početak sezone najavljivali smo da će Džeksonvil biti najgora ekipa u ligi. Nismo omanulu, jer Džeksonvil ima samo jednu pobedu i stanje u timu je očajno. No, čini se da su u redovima Džeksovnila bili spremni na to. Ako ništa drugo, ova sezona je pokazala na koga mogu da računaju i šta im fali. Najveći problem će biti svakako kvoterbek, jer samo ove sezone Džeskonvil će igrati treći kvoterbek Majk Glenon. Glavna opcija je Gardner Minšou ima problem sa povredom, Džejk Luton je pokazao protiv Stilersa zašto je draftovan tek u šestoj rundi. Odbrana je baš bušna i generalno kad se sagleda sve Džeksonvil očekuje veliki posao.


Klivlend Braunsi:

Veliki kredit za Klivlend Braunse i pre svega Kevina Stefanskog. Potpisivanje Stefanskog za glavnog trenera Braunsa je bio pravi potez, jer ovaj čovek očigledno ima dovolju dozu autoriteta da zadrži ego svih tih zvezda u timu Braunsa na normalnom nivou. Posle dugo vremena Braunsi su blizu plej ofa, imaju skoru 7-3 i danas su veliki favoriti.

Ono što raduje navijače Braunsa jeste što u timu postoji prava hijerarija, posebno u napadu. Klivlend je klasična trkačka ekipa koja trči veći deo utakmice. Kvoterbek Bejker Mejfild se podredio sistemu i zato Braunsi imaju skor kakav imaju.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Za ovu utakmicu smo izdvojili jednog igrača. Kada se tipuje na igrača u američkom fudbalu postoje određena pitanja na koja moramo naći odgovor, a to su:

1) Vremenski uslovi
2) Kako protivnička odbrana brani trčanje
3) Igra kvoterbeka i forma datog igrača

Vremenski uslovi neće biti sjajno u nedelju, jer je u vreme utakmice najavaljeno oblačno vreme sa kišom. Braunsi su se možda i navikli na takve uslove, jer su u poslednje 2-3 nedelje igrali u očajnim uslovima.

– Džeksonvil je 24. odbrana od trčanja koja u proseku dozvoli 129 jardi, a po nošenju dozvoljava 4,3 jarda.

Pogledajmo sad partije Bejkera Mejfilsa u lošim vremenskim uslovima, konkretno na poslednje tri utakmice.

– Mejfild vs Filadelfija – 12/22 kompletirana pasa za 204 jarda
– Mejfild vs Hjuston – 12/20 kompletiranih pasova za 132 jarda
– Mejfild vs Vegas – 12/25 kompletiranih pasova za 122 jarda

Kao što se da videti iz priloženog, Bejker Mejfild ne baca mnogo loptu i ne verujemo da će se tu nešto menjati, jer Klivlend sa takvom igrom pobeđuje, a to je najbitnije.

Mi predlažamo Nika Čaba koji igra za Klivlend. Momak se vratio pre dva kola i za dve utakmice je istrčao u zbiru 240 jardi.

– Čab vs Filadelfija – 20 nošenja za 114 jardi
– Čab vs Hjuston – 19 nošenja za 126 jardi

Predlog za klađenje: Čab više id 84,5 jardi

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje