Advertisement
MaxBet

Kraj regularnog dela sezone u NFL-u sa sobom donosi i neke loše stvari, a to su otkazi. NFL liga je veoma kompetativna i u njoj se neuspeh ne prašta. Prvi na tapetu su bili treneri Njujork Džetsa Tod Bules i Tampaj Bej Bakanirsa Dirk Koeter koji su dobili otkaz.

Tod Boules je sezonu završio sa 4 pobede i 12 poraza i to svakako nije ono što je franšiza očekivala. Ako se ne računa prva njegova sezona kada su Džetsi imali 10 pobeda i 6 poraza, a plej of ispustili u poslednjem kolu, može se slobodno reći da su Džetsi više nazadovali nego što su napredovali sa Boulesom kao glavnim trenerom.

Ove sezone je draftovan i ruki kvoterbek Sem Darnold koji je budućnost Njujork Džetsa, ali izgleda da se i on uklopio u sivilo celog tima. Svakako, ovaj otkaz Todu Boulesu nije iznenađenje.

Otkaz je dobio i trener Tampa Bej Bakanirsa Dirk Koeter, posle tri sezone provedene na Floridi. Najbolji skor je imao u prvoj sezoni, jedinoj pozitivnoj 9-7 i za malo je Baksima izmakao plej-of. U naredne dve imao je skor od 5-11.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.