utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džetsi nastavljaju poteru za liderom…

16-to kolo Australijskog šampionata otvaraju Njukasl Džetsi i Brizbejn Roar.

Njukasl je drugi na tabeli igraju sjajno,niko ovo nije očekivao. Uprkos povredama igrača koje ih muče skoro tokom cele sezone oni se ne predaju i predivno ih je gledati. Novo pojačanje Argentinac Rodrigez već je oduševio jer mu je trebalo manje od jednog poluvremena da zatrese mrežu. Svi se nadaju da će on biti prava zamena za povređenog Vargasa. Izostanak O’Donovana se takođe ne primećuje previše, pošto Petratos i Nabut sjajno nadomešćuju sve što je O’Donovan radio.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Champness, Kantarovski, Vargas, O’Donovan, Cowburn, McGree

Brizbej je u dosta lošoj formi. U poslednjih 5 kola imaju samo jednu pobedu i to ih je dovelo do predposlednjeg mesta na tabeli. Brizbejn je ekipa koja ima mnogo kvalitetan napad,ali i lošu odbranu. Doduše napad ima problema sa završnicom, neverovatno je šta sve nisu iskoristili u poslednjih par kola. Odbrana će na ovom meču biti jača za Papadopulosa koji se vraća nakon 5 mečeva suspenzije, on donosi sigurnost i mirnoću jer je stub te odbrane.Osim njega u tim se vraća i Franjić. Ipak i pored povratka nekoliko igrača problemi sa sastavom još uvek postoje jer nedostaje 6 igrača.

Povratnici u tim/Izostanci:

Povratnici u tim: Franjić, Papadopulos, McKay

Izostanci: Theo, Holman, Gameiro, North, Calleti, D’Agostino

Predlog za klađenje: Džetsi su bliži pobedi na ovom meču. Trebalo bi očekivati golove na obe strane,jer ukoliko Brizbejn nastavi u tom ritmu da napada kao što to čine u prethodnih par kola,jednom lopta mora da uđe,a to bi moglo da se dogodi na ovom meču vrlo lako.

Tip: GG @1.60

GG i domaćin [email protected]

Koji su Vaši predlozi na za ovaj meč?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje