sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Efikasno na McDonald Jones stadionu?

U subotu su na programu dva duela Australijske A lige.

Prvi meč će se odigrati na McDonald Jones stadionu i to između domaćih Džetsa i gostiju sa Novog Zelanda, Finiksa.

Džetsi su drugi, pobedom u prošlom kolu smanjili su zaostatak za liderom Sidnejom na 6 bodova.U ovaj meč ulaze kao favoriti,ali neće biti nimalo lako. Džetsi igraju sjajan fudbal ove sezone, napadaju od samog starta ma ko bio na drugoj strani. Velika promena u odnosu na prošlosezonsku ekipu. Svi su mišljenja da je za to najzaslužniji trener Erni Merik, za kojeg se kaže da ne zna da gubi. Koju god on ekipu da preuzme od njih napravi šampione,jednostavno takav je trener. Džetsi su drugi po efikasnosti ove sezone (iza Sidneja),a i odbrana im je druga po broju primljenih golova (takođe iza Sidneja). Što se sastava za ovaj meč tiče, Erni Merik će biti na slatkim mukama. U tim se vraća Kantarovski, novopridošlo pojačanje iz Atinskog Aeka Rodrigez nije ozbiljnije povređen i biće u sastavu. Takođe, usled ispadanja Australije sa kupa Azije za igrače ispod 23 godine timu su se priključili i Cowburn, Champnes, Olyroos i McGee. Ipak po rečima Merika, teško da će se naći u sastavu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Cowburn, Champness, McGee, Olyroos, Kantarovski

Izostanci: O’Donovan, Vargas

Jeste da su Džetsi veliki favoriti,makar na papiru, ali Finiks se neće predati. Velington se probudio. Trener Kalezić kao da je složio sve kockice i njegov tim konačno osvaja bodove. Pun pogodak su postigli sa pojačanjima,pre svega sa Matijom Ljuljićem koji je prva dva kola od dolaska sjajno odigrao.Kaluđerović i Krišna deluju kao sjajan tandem i Finiks će zaista biti nezgodan rival u nastavku sezone. Poređenja radi, oni su u prvih 11 kola uzeli 6 bodova, a u poslednja 4 kola 5 bodova. Zaista je vidljiv napredak. Ipak, koliko god se napad popravio,problemi ostaju u odbrani. Odbrana je ove sezone druga najgora,odmah iza Pertove.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Fox, Paracki, Sail

Predlog za klađenje: Džetsi su kvalitetniji rival i bez obzira na sve trebalo bi da slave na ovom meču. Mogao bi ovo biti efikasan meč,što zbog napadačkog potencijala Džetsa, što zbog loše odbrane Velingtona.

Tip: 3+@ 1.50

domaćin 2+@ 1.50 

nešto riskantniji tip GG i D2+ @ 2.12

Ove tipove možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje