sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

,,Egipatski Nesta“ stigao u klub iz Premijer lige!

Ahmed Hegazy, 26-godišnji egipatski štoper, stigao je na jednogodišnju pozajmicu iz redova Al Ahlija u ekipu engleskog premijerligaša Vest Bromvič Albiona, za pozajmicu će klubu iz Egipta biti plaćen 1 miliona evra, posle čega će VBA moći u potpunosti da otkupi igrača ukoliko budu zadovoljni njegovim igrama.

Zbog stila igre i konstitucije, mediji u Egiptu ga zovu ,,Egipatski Nesta“, Hegazy je karijeru počeo u ekipi Ismaily, odakle 2012-te godine prelazi u Fiorentinu, ali u ovom klubu igra na samo 4 meča i postiže jedan gol. Usledila je pozajmica u Peruđu, da bi 2015-te po isteku ugovora potpisao ugovor sa najvećim egipatskim klubom Al Ahlijem. U prethodne dve sezone odigrao je 56 mečeva, postiga 2 gola i zabeležio 1 asistenciju. Postao je i standardni reprezentativac Egipta, odigrao je 59 mečeva i postigao 1 gol za selekciju ,,faraona“.

Menadžer WBA, Tony Pulis o ovom transferu je rekao: „Drago nam je što je Hegazy stigao, on je dobro pojačanje. Ima dobru karijeru za sada igrao je u dobrim klubovima. Nadamo se da može da bude dobar za naš tim. Ukoliko se pokaže dobro tokom pozajmice, već imamo dogovor sa njegovim klubom da potpiše trajno za nas.“

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje