utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Egipatski timovi nastavljaju sa neefikasnim okršajima?

Sa početkom od 19 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 26. kola egipatske Premier League u kojoj će se sastati Zamalek i Aswan SC.

Zamalek na ovu utakmicu stiže kao trenutni lider na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 16 pobeda, 7 remija i 2 poraza te došao do ukupno 55 bodova.

Aswan SC, sa druge strane, ima skor od 6 pobeda, 6 remija kao i 12 poraza zbog čega se u ovom trenutku, sa 24 osvojena poena, nalazi na 15. poziciji.

Međusobne utakmice: Zamalek – Aswan SC (www.flashscore.com)

Iako su nam utakmice Zamalek-a i Aswan SC-a u poslednjih nekoliko nedeljka donosile veliki broj pogodaka, trebalo bi napomenuti da su njihovi međusobni susreti bili potpuno suprotnost. Naime, ovi timovi su se do sada sastali ukupno 7 puta, a za to vreme su postigli samo 5 pogodaka.

Zahvaljujući tome, svaki put su bili dobitni tipovi “0-2“ i “NG“, koji se plaćaju kvotom 1,75 i 1,40, dok smo “0-1“ po kvoti 3,30 videli čak 6 od tih 7 puta. Koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje