Advertisement
MaxBet

Crveno-beli će u Vitoriji udaljenoj 50 kilometara od Bilbaa nastupiti oslabljeni bez Ognjena Dobrića i Čarlsa Dženkinsa, ali jači za Kalina Lukasa koji je u utorak registrovan i može da nastupa za crveno-bele.

Takođe, u Vitoriju ne putuje ni prvi trener Dragan Šakota koji ima problema sa upalom vena zbog prevelikog broja putovanja koje su crveno-beli imali u poslednje vreme. Privremena mera lekara je da prvi trener crveno-belih koji vodi treninge i priprema utakmice nesmanjenim obimom, ne leti u Španiju:

Premestili su me na listu povređenih. U suštini, imam upalu spoljnih vena leve noge i to je nešto što je posledica dugotrajnih putovanja i problema koje ja imam sa venama. To je problem koji će se rešiti i privremeno ne bi trebalo da putujem. To je mera opreza u trenutku. Utakmicu će voditi Andrija Gavrilović. Pripremili smo se, radimo tako već duže vremena, uloge su podeljene, neće nešto nedostajati u pripremi“ završio je Šakota koji će odmah po povratku ekipe iz Španije na treninzima početi pripremu tima za utakmicu ABA lige sa Cedevitom koja je na programu u nedelju od 21 sat, i koju će voditi sa klupe kao prvi trener.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.