sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL Kladionica: Da li ON rešava stvari?

Od sada ti kladionica MaxBet pruža LIVE STREAM opciju!

Šta to znači?

To znači da, ukoliko si ulogovan, možeš da UŽIVO pratiš mečeve iz ponude, i to one kojih nema na TV-u. Ova fantastična opcija dostupna ti je i preko računara i preko telefona. Dakle, željene mečeve možeš pratiti kad god želiš, odakle god želiš. Jedini uslov je da na računu imaš minimum 20 rsd.


Branioci titule Evrolige, ekipa koju sa uspehom vodi srpski stručnjak Željko Obradović, tim Fenerbahchea nije najbolje ušao u novu sezonu. Naime, oni su nakon pobede u Superkupu Turske i uvodnog meča domaćeg prvenstva koje su dobili protiv Banvita, izgubili meč u Malagi protiv Unicaje, a zatim u 2. kolu turske lige izgubili od Efesa.

Danas Fener gostuje u gradu mode, u Milanu gde će na megdan renovinarnoj ekipi Olimpie. Sudeći po prvi mečevima koje je igrala italijanska ekipa, uprkos promeni trenera nisu odustali od brze igre.

U ovakvom meču gde se očekuje 150 poena, do izražaja može da doće američki igrač Brad Wannamaker iz redova turske ekipe. Brad je bio najefikasniji u duelu protiv Efesa sa 20 poena, dok je u prvom kolu Evrolige totalno podbacio sa svega 6 poena (prošlogodišnji prosek u Darussafaki 16,7).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje