subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Nakon očajne nedelje u Rusiji, slede promene u Milanu

Protekle nedelje odigrano je duplo kolo u Evroligi gde je Armani Milano gostovao u Rusiji. U Italiju se vratili sa 2 poraza.

Težak poraz od UNICS-a u prvom meču, a još veći šok za trenera Etore Messinu koji je saznao da će morati duži period bez Konstatinos Mitoglua.

Posle Kazana, Milano je izgubio tešku utakmicu protiv Zenita u Sankt Petersburgu. Međutim, nakon povratka na Apenine nastavljen je pobednički niz u okviru Serie A gde su još uvek neporaženi.

Nažalost po trenera Milana, ostao je bez još jednog igrača rotacije. Paul Biligha doduše nije video mnogo parketa u Evroligi, ali je značajan bio za domaće mečeve gde je Messina mogao da odmori visoke igrače.

Ricardo Moraschini je suspendovan zbog korištenja nedozvoljenih supstanci, a po svemu sudeći biće suspendovan još nekoliko meseci. Zbog toga je Milano potpisao italijanskog igrača Tommaso Baldassa.

 

 

Zbog problema koje ima sa povredom Mitoglua, Milano će izaći na tržište u potrazi za zamenom. Pominje se iskusni Jonas Jerebko koji je poslednje igrao u Khimkiu pre raskida ugovora. Pored njega u opticaju su Tarik Black i Mathias Lessort koji su spominjani u italijanskim medijima, međutim čini se da oni nisu profil igrača koji Milano traži.

Jahlil Okafor koji je spominjan kao konekcija sa Partizanom, je jedan od potencijalnih želja.

 

 

Dobra vest za ekipu iz grada mode je što se Malcolm Delaney vratio trenizima nakon povrede, i moguće je da će zaigrati protiv Olympiacosa u petak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje