petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Zvezda može da očekuje trijumf?

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u četvrtak ekipu Brose Bamberga u utakmici 5.kola Evrolige. Meč koji će se igrati u „Beogradskoj Areni“ od 18 časova, duel šampiona Srbije i Nemačke.
Ovaj meč predstavlja i povratak Luke Mitrovića nekadašnjeg kapitena crveno-belih u Beograd, ovoga puta kao igrača Brose Bamberga.
Nemačka ekipa koju i ove sezone predvodi italijanski trener Trinkijeri, kao i Crvena zvezda mts značajno je izmenila svoj sastav, ali je tim sa severa Nemačke u prethodne dve runde zabeležio dve pobede.
Trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević:
Posle lošeg starta ekipa Bamberga zabeležila je dve uzastopne pobede u Evroligi. U svom rosteru imaju 5-6 igrača koji mogu, i igraju na pozicijama 1 i 2, počev od Zisisa preko Hikmena do Heketa, svi mogu biti organizatori igre. Ekipa je kompletirana dovođenjem Rajta iz Igokee i sada je tu sastav sa preko 12 dobrih igrača. Sa druge strane, naše šanse za pobedom se povećavaju kada igramo kući u atmosferi koju imamo. Ovde kada imamo pune tribine, definitivno nikome nije lako! Verujem i da će Luka Mitrović, sjajan čovek i košarkaš, bivši kapiten Crvene zvezde pokušati svojim saigračima da dočara šta ih očekuje ovde, i zato nam je vrlo, vrlo važno da odziv naših Zvezdaša bude dobar i da imamo atmosferu koja će nam pomoći da dođemo do nove pobede. Kao što sam najavio, Pere Antića neće biti u sastavu, ostali momci su spremni“ rekao je trener crveno-belih.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje