Advertisement
MaxBet

Partizan je produbio krizu rezultata novim porazom. Sinoć su od Partizana u Istanbulu bili bolji igrači Turk Telekoma sa 77:72. Posle 5. kola Partizan ima pobedu i četiri poraza i zauzima 5. mesto na tabeli. Ako izuzmemo sjajnog Vanju Marinkovića sa 28 poena, ostatak tima je za 40 minuta postigao samo 44 poena.

Na svom instagram profilu Ratko Varda je na zanimljiv i emotivan način ukazao da pojedinci ne znaju šta znači igrati za Partizan i da je nezadovoljan njihovim zalaganjem na terenu:

Ne mogu jače je od mene da ne prokomentarišem ovo. Gledam ovaj današnji Partizan nema tu mnogo šta da se vidi svi misle da su dotakli zvezde a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu. Da skinem 20kg i sa 40 da ponovo počnem da igram sa mojim bratom @novica_velickovicon zna o čemu pišem. Uvek najebe trener valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.