petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez barem osmorice i u katastrofalnoj formi večeras!

Blago je reći da je gost u očajnoj formi, a pored toga, danas će biti itekako oslabljen. Favorizovani domaćin ne bi trebalo da ima mnogo problema, a ukoliko se ne umešaju „prsti“ kladionice, pobeda domaćina ne bi smela da se dovodi u pitanje. Utakmica se igra od 18 časova po našem vremenu.


Reč je o poslednjem kolu prvenstva Kipra, gde je sve već odlučeno. AEK Larnaca će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a večeras će da ugosti Omoniu, od 18 časova po našem vremenu, koja se nalazi u očajnoj formi. Omonia ima 5 vezanih poraza, a na tih 5 susreta je primila 14 golova, a postigla 5. AEK se nalazi u sasvim solidnoj formi gde je uspeo da slavi na 5 od poslednjih 6 susreta, dok je jedini na kom nije slavio odigrao 1:1 sa ekipom Nea Salamis.

Trenutno stanje na tabeli.

Vrlo lošu formu Omonie i sjajnu formu AEK-a možete da vidite i na slikama ispod, gde je jasno prikazan kontrast između utakmica ova dva rivala u poslednjih mesec i po dana.

Pored forme, ovaj susret izdvajamo i zbog izostanaka. Za AEK neće igrati Apostolos Giannou (26n/4g/4a, centarfor), Guillem Truyols (29n/2g/2a, centralni bek, upitan), Daniel Mojsov (13n/0g/1a, centralni bek, upitan), Hector Hevel (31n/2g/1a, ofanzivni vezni), Dani Aquino (23n/8g/0a, centarfor), Acorán Barrera (30n/5g/3a, desno krilo) i Ivan Trickovski (29n/18g/5a, desno krilo, najbolji strelac ekipe). Dakle, AEK bez petorice, a najbitniji izostanak jeste izostanak prvog strelca ekipe, dok je ipak tu francuski centarfor, Florian Taulemesse, koji bi lako mogao da donese prevagu na terenu. Za Omoniu su upitni Fanos Katelaris (11n/1g/0a, defanzivni vezni, upitan) i Franjo Prce (17n/1g/0a, centralni bek), dok neće igrati Matt Derbyshire (16n/1g/0a, centarfor), Jordi Gómez (26n/7g/4a, centralni vezni), Dimitris Christofi (6n/1g/0a, desno krilo, kapiten), Saša Živec (11n/0g/0a, levo krilo), Abdul Ajagun (15n/0g/1a, ofanzivni vezni), Konstantinos Panagi (3n/0g/0a, golman), Alex Soares (19n/1g/0a, centralni vezni) i Marinos Tzionis (6n/2g/0a, ofanzivni vezni).

Nadamo se da će domaćin iskoristiti izostanke kod gosta i uspeti da dođe do povoljnog rezultata večeras.

Mišljenje urednika: Iznenadilo bi nas kada AEK sezonu ne bi završio pobedom, pogotovo što se nalazi u sjanoj formi, dok Omonia jedva čeka sam kraj sezone. Uz to, mnogo izostanaka u gostujućem timu idu na ruku domaćinu, te kvota 1.60 na pobedu AEK-a deluje itekako moguće.

2:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje