četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Engleski drugoligaš pojačava vezni red!

Cheikh N’Doye je danas zvanično postao novi član engleskog drugoligaša, Birmingema. Fudbaler rodom iz Senegala ima 31 godinu, a uprkos godinama, iza sebe nema toliko bogatu fudbalsku karijeru.

Senegalski ASC Yakaar, francuski SAS Epinal, US Créteil i SCO Angers su klubovi za koje je ovaj fudbaler do sada nastupao, a smatra se da njegova tržišna vrednost u ovom trenutku iznosi 2.55 miliona funti.

Na terenu pokriva poziciju centralnog veznog igrača, a po potrebi igra i kao defanzivni vezni. Za poslednje pomenuti francuski klub je upisao 65 nastupa i postigao 14 golova, a najviše golova postigao je za Créteil, gde je čak 32 puta tresao mrežu protivnika.

Ne znamo kakve su ambicije Birmingema ove sezone jer još uvek ima vremena i za zvučnija pojačanja, ali činjenica je da Senegalca nisu doveli bez razloga, iako je došao po isteku ugovora sa francuskim klubom.


Za više transfera posetite sledeći link, gde ćemo iz dana u dan da vas obaveštavamo i o manje poznatim transferima o kojima retko gde možete da pročitate nešto više.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje