sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EP 2022: Nismo mogli više, poraz od Hrvatske!

Rukometaši Srbije izgubili su od Hrvatske 23:20 (11:9) u drugom kolu C grupe Europskog prvenstva.

Naši su bili veoma nervozni i nesigurni od samog početka kad je Hrvatksa već posle 4 minuta vodila 3:0. Do poluvremena naši su se konsolidovali ali su 2 greške odlučile da Hrvatska ipak ode na odmor sa +2 gola.

Međutim u drugom poluvremenu mnogo tehničkih i neshvatljivih grešaka. Dva zicera Marseljica na pivotu, izgubljena lopta Pečmalbeka na centru, kao i ziceri Ilića na krilu. Jedini vredan pomena je bio Bogdan Radivojević koji je bio savršen u šutu 5/5, a ovo je njegov takoreći domaći teren jer igra za Mađarski Seged.

Razigran u dresu Hrvatske bio je iskusni Cindrić koji je proigravao sve svoje saigrača tako lagano. Lučin i Martinović su apsolutno sve pogađali i tako je Hrvatska otišla u jednom trenutku i na +5. Na kraju Srbija sa 2 gola postavlja konačan rezultat 23:20 i koliko toliku nadu da pobedom protiv Francuske uz određenu gol razliku, ipak može do naredne faze.

Naša reprezentacija će imati dan odmora, a onda će u ponedeljak na istom mestu u isto vreme igrati meč odluke protiv Francuske.

Pogledajte sjajan potez naših momaka:

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje