petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Eredivisie (Holandija): Najava 2. kola (petak – 18. septembar 2020. godine)

Fantastični Venlo večeras dočekuje Utreht koji sezonama unazad cilja ka Evropi. Naša analizu ovog meča možete da pročitate u okviru ovog članka, a predložena kvota je 1,85.


Večeras se od 20 časova u okviru 2. kola holandskog prvenstva „Eredivisie“ sastaju Venlo i Utrecht. Utreht i dalje nije odigrao prvo kolo, te o toj ekipi nismo pisali, pa ćemo sada da iskoristimo priliku. U letnjem prelaznom roku u ekipu je stiglo nekoliko pojačanja, svakako najzvučniji su Django Warmerdam iz Groningena, kao i Moussa Sylla iz Monaka, tu je reč i o fudbalerima iz U2 ekipe, dok je najzvučniji odlazak Patricka Joostena u Groningen. Prethodnu sezonu Utreht je završio na 6. mestu, sezonu pre toga na istom, a sezonu ranije na 5. mestu. Reč je o ekipi koja se konstantno bori za ulazak u Evropu, što će sigurno ponoviti i ove sezone. Prethodni period, Utreht je koristio za pripremne utakmice i beležio je 3 pobede, 1 remi i 2 poraza, od toga jedan ubedljiv od Ajaksa.

Kada je reč o Venlu, definitivno ekipa koja je sve iznenadila u prvom kolu odigravši 3:5 na strani protiv Emena. Ekipa od koje se nije očekivalo mnogo golova, a pogotovo ne 5 komada na prvoj utakmici. Hoće li uspeti da održi takav ritam, ne možemo da budemo sigurni, ali je dvadesetpetogodišnji Grk, Georgios Giakoumakis, naprosto eksplodirao i postigao tri gola.

Nakon onakve partije, Hans de Koning definitivno nema problema za startnih 11, koji će najverovatnije istrčati na teren. Za goste neće igrati samo Willem Janssen iz odbrane.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Ove dve ekipe vole da igraju na gol više, a kada posmatramo apetite Utrehta iz prošlih sezona, kao i fantastičan start Venlo-a ove sezone, za očekivati je golove i večeras. Mi predlažemo tip „GG3+“ po kvoti 1,85.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje