četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 22. kola (sreda – utakmice od 20:45)

Nakon utakmica koje se igraju u ranijem terminu, osvrćemo se i ka susretima koji se igraju nešto kasnije. Želimo vam puno sreće večeras!


20:45 Breda – Heracles

Breda će da ugosti Herakles, a trenutno se ne nalazi u dobroj poziciji, s obzirom na to da ima isti broj bodova kao i Roda i Tvente. Postoji mogućnost da će upravo ova ekipa na kraju sezone da padne u niži rang, ali je o tome sad isuviše rano polemisati i formirati pretpostavku. Herakles se nalazi na 12. mestu uz skor 6-6-9 i gol razliku 31:43, dok se Breda nalazi na 16. mestu uz skor 4-4-13 i gol razliku 21:40. Kada su u pitanju međusobni susreti, interesantno je da je golova u njihovoj međusobnoj istoriji zaista bilo na pretek, te ćemo se i danas osloniti na statistiku i tipovati „GG“ po kvoti 1.50, jer nam to zaista deluje kao najprimamljivija opcija.

Što se izostanak tiče, za Bredu neće igrati Menno Koch (10/0 – odbrana), Thomas Agyepong (10/1 – sredina), Olivier Rommens (0/0 – sredina), Bart Meijers (12/0 – golman) i Nigel Bertrams (4/0 – golman). Za goste neće igrati Lerin Duarte (11/0 – odbrana), Wout Droste (10/0 – odbrana) i Bart van Hintum (6/0 – odbrana). U oba tabora se pominju potencijalni izostanci, a njima se nećemo baviti jer ne možemo da garantujemo izostanak tih fudbalera. Dakle, bez obzira na izostanke, ostajemo po svom mišljenju za ovaj susret.


20:45 Roda – Ajax

Roda će da ugosti Ajaks, i sve osim apsolutne pobede gosta bilo bi veliko iznenađenje. Roda se nalazi na pretposlednjoj poziciji uz skor 4-4-13 i gol razliku 22:44, dok Ajaks zauzima 2. poziciju uz skor 15-3-3 i gol razliku 59:18. Roda će večeras veoma teško do bodova, a Ajaks bi morao do sva tri ukoliko želi bar da pokuša da sustigne vodeći PSV koji ove sezone nema dostojnog protivnika u prvenstvu.

Što se izostanak tiče, ima ih u obe ekipe, a za domaćina neće igrati Mitchel Paulissen (8/1 – sredina), Celestin Djim (3/0 – napad) i Ashton Gotz (9/0 – odbrana), dok za Ajaks neće nastupati Vaclav Cerny (6/1 – sredina), Daley Sinkgraven (8/0 – odbrana), Nick Viergever (16/2 – odbrana) i Kasper Dolberg (23/8 – napad).

Mišljenja smo da Ajaks ne sme da kalkuliše, do tri boda bi trebalo da dođe, a Roda će bodove morati da traži protiv nešto „lakših“ rivala. Naš predlog za klađenje je „2-2“ po kvoti 1.50.


20:45 Willem II – Venlo

Viljem II će da ugosti Venlo u okviru poslednje utakmice za danas, a ovo je jedna od težih utakmica za prognozu, stoga se nećemo mnogo uplitati u prognoziranje. Naime, Viljem II se nalazi na 14. mestu uz skor 4-5-12 i gol razliku 28:44, dok se Venlo nalazi na 9. mestu uz skor 7-8-6 i gol razliku 25:27. Bilo bi zaista neobično videti Venlo da se bori za ulazak u Evropu, ali je danas u fudbalu zaista sve moguće. Sa druge strane, Viljem II će se najverovatnije boriti za opstanak na kraju sezone.

Kladionice večeras ne favorizuju nikoga, te je teško biti na bilo čijoj strani. Što se izostanaka tiče, za domaći tim neće igrati Jordens Peters (11/0 – odbrana) i Etien Velikonja (10/5 – napad), dok gost ulazi u punom sastavu u ovaj meč. Stoga je možda, ali samo možda blagi favorit večeras.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje