četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Eriksen se vratio u Premijer ligu!

Lepe vesti nam stižu kada je u pitanju danski fudbaler Kristijan Eriksen. Nakon što je doživeo srčani udar letos na EP protiv Finske, sjajni Danac se konačno vraća na teren!

Nova destinacija bivšeg igrača Totenhema i Intera jeste Brentford, a verovatno je uticalo na transfer to što je trener Brentforda Tomas Frank koji mu je bio selektor u mlađim kategorijama reprezentacije Danske.

Radujem se što ću ponovo raditi sa Kristijanom. Prošlo je dosta vremena otkako sam ga poslednji put trenirao i od tada se mnogo toga dogodilo. Kristijan je tada imao 16 godina i u međuvremenu je postao jedan od najboljih igrača sredine terena koji je nastupao u Premijer ligi. Takođe je osvajao trofeje širom Evrope i postao je zvezda reprezentacije Danske„, izjavio je Frank.

U nastavku intervjua dodaje da je izuzetno srećan što je Brentford iskoristio prililku da dovede jednog ovakvog igrača svetske klase.

Sedam meseci nije trenirao sa timom, ali je mnogo radio sam. On je u formi, ali moraćemo da ga pripremimo za utakmice i radujem se što ću ga videti kako radi kako bi se vratio na svoj najviši nivo„.

Eriksen je u decembru sporazumno raskinuo ugovor sa Interom jer nije mogao da igra u Italiji zbog ugrađenog defibrilatora. U prethodnom periodu je trenirao i održavao kondiciju u Ajaksu.

Foto: Guliver image

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje