petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ešli Barti – Bjanka Andresku – Najava finala u Majamiju

U velikom finalu turnira u Majamiju snage će odmeriti Australijanka Ešli Barti i Kanađanka Bjanka Andresku. Barti je kao prva teniserka sveta logično favorit sa kvotom 1,45, a margina na gemove je postavljena na 20,5.

Jako interesantan meč u najavi nas očekuje. Barti po prikazanom do sada možda jeste favorit, ali daleko od toga da će ovaj meč biti lagan za nju. Andresku je pokazala da je borac i da uprkos svim nedaćama koje je stignu tokom meča pronađe način da pobedi. To se zove pobednički mentalitet koji 80% teniserki iz top 10 ne poseduje, i to je za svaki respekt.

Barti je imala dosta teži raspored, jer su na njenom putu ka finalu bile Kucova, Oštapenko, Azarenka, Sabalenka i Svitolina. Dve top 10 teniserke i jedna bivša prva teniserka sveta. Barti je to uz neke određene padove u igri bez većih problema dobila. Treba istaći da je u Majami došla bez nekih većih ambicija, jer nije igrala od Australijan opena.

Andresu sa druge strane drama, drama i samo drama. Četiri od pet mečeva su otišli u tri seta, i svaki je trajao preko dva sata. Generalno gledano, retko ko na WTA turu to može da izdrži, ali Andresku to prati kroz celu karijeru.

Mi ovde idemo u pravcu overa, jer ne verujemo da će bilo koja od ove dve sjajne teniserke dobiti ubedljivo. Barti je do sada u karijeri odigrala 12 finala na ovim jačim turnirima i ima skor 7:5. Zanimljiva činjenica je da je 10/12 mečeva otišlo u over na marginu od 19,5.

S obzirom da Andresku po pravilu igra dramatične mečeve, i da Barti ide u over u finalima mi ćemo zapratiti taj trend.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,80.
Opcija za dubl: Više od 19,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje