četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

EŠLI BARTI – DAJANA JASTREMSKA – NAJAVA FINALA WTA TURNIRA U ADELAJDU

Došli smo i do veliko finala WTA turnira u Adelajdu. Snage će odmeriti domaća teniserka Ešli Barti i Ukrajinka Dajana Jastremska. S obzirom da je Barti prva igračica sveta logično je da je favorit sa kvotom 1,45. Mi se apsolutno slažemo sa postavljenim kvotama, i cenimo da će ovo biti odlično finale.

Nakon razočaravajućeg turnira u Brizbejnu gde je ispala na samom startu turnira, Ešli Barti je podigla nivo svoje igre. Zaista je igrala dobro, bez mnogo oscilacija kojima su sklone teniserke. Servis je služi više nego dobro, kreće se odlično i čini se da će pravu formu postići pred ono pravo, a to je Australijan open. Na putu ka finalul Ešli Barti je redom pobeđivala Paljvučenkovu, Vondruošivu i Kolins. Iako je u dva meča izgubila set, verujte da je igrala dobro, a ti gubici su zasluge njenih protivnica. Barti očigledno ima šampionski mentalitet i gotovo uvek pronađe način da se izvuče iz nezgodnih situacija.

Sa druge strane je Dajana Jastremska, teniserka koja će ove sezone napraviti velike rezultate. Od samog starta sezone igra sjajno, ređaju se pobede, a samim tim se dobija na samopouzanju. Na putu ka finalu ona je pobedila Baboš, Kerber, Vekić i Sabalenku. Nije izgubila nijedan set što dovoljno govori u kakvoj se formi nalazi.

Kao što smo već rekli biće ovo sjajno finale i ne verujemo da ovaj meč neka od ove dve teniserke može dobiti lako. Barti jeste igrala dobar tenis, ali kada i njena protivnica igra dobro onda je to uglavnom sve u egalu. Kada je pritisnete i igrate agresivno onda ona nema šanse i to će biti ključ meča. S obzirom da Jastremska puca od samopouzdanja nema sumnje da će napadati i da će sve zavisiti od njenih udaraca. U takvim situacijama kao pobednik uglavnom izađe onaj koji napada, ali otom potom.

Na osnovu prikazanog do sada zaita je teško zamisliti da će neka od ove dve teniserke dobiti lagano sa 2:0. Ovo je finale, igra se za titulu,a mi očekujemo da obe teniserke ostave sve na terenu i da ovaj meč ode u tri seta i naravno over.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://adelaideinternational.com.au/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje