subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ešli Barti osvojila titulu u Adelajdu

Prva teniserka sveta Ešli Barti osvojila je titulu u Adelajdu, nakon što je u velikom finalu savaladala Ukrajinku Dajanu Jastremsku. Posle borbe koja je trajala skoro sat i po vremena, Barti je slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:2 7:5.

S obzirom na prikazanom na ovom turniru u finalu se očekivala mnogo veća borba. Čini se da je iskustvo uradilo svoje, jer Barti je mnogo isksunija u ovakvim mečevima i to se videlo. Jastremska je bila nervozna, mnogo je grešila, a to je rezultovalo sa dva brejka i rutinskih 6:2 za Barti u prvom setu.

U nastavku je viđena mnogo veća borba. Iako je Jastremska na startu pretrpela brejk ona se nije predavala. Relativno brzo se vratila i meč je bio u egalu. Mlada Ukrajinka je čak bila i bolja igračica u pojedinim trenucima, ali to nije uspela da naplati kroz rezultat. U samom finišu seta kada se lomio rezultat Barti je pronašla način da dođe do brejka i kasnije bez problema odservira za pobedu.

Ovo je sjajna uvertira za Ešli Barti pred Australijan open gde će imati veliku podršku navijača, a titula u Adelajdu joj je osma u karijeri.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje