četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ČEŠKA – DANSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Češka i Danska sastaće se danas od 18 časova na stadionu „Baku Olympic Stadium“ u Azerbejdžanu, a da je neko rekao pre početka prvenstva da će baš ove dve selekcije biti u top 8, teško da bismo mogli da se poverujemo u to.

Jako dobra partija Češke protiv Holandije, taktički perfektno, ofanzivno kada treba, a defanzivni blok je bio odlično postavljen, tako da Holanđani nisu uputili nijedan šut ka golu Češke. U grupi su odigrali onoliko koliko je trebalo, nisu bili favoriti za prolaz, ali su uspeli da zabeleže dobre rezultate. Sada im, makar na papiru, sledi i lakši protivnik od Holandije, ali je Danska itekako pokazala da ume da igra i vrlo verovatno bi i Danci prošli Holanđane.

Danci su u niskom startu čekali utakmicu protiv Rusije, gde su dominirali tokom čitave utakmice i tako obezbedili plasman u nokaut fazu, a protiv Velsa su potvrdili o kakvim se fudbalerima radi, jer su potpuno razbili Vels rezultatom 4:0. Ruku na srce, nisu to bili toliko kvalitetni protivnici, ali su Danci bez najboljeg fudbalera, Eriksena, dali svoj maksimum i pokazali da itekako imaju kalibar za sam vrh takmičenja.

Za Češku neće igrati Lukas Provod, a za Dansku, pored Eriksena, upitni su Simon Kjaer, Yussuf Poulsen i Daniel Wass. Umesto Wassa na terenu bi mogao da bude Jens Stryger Larsen, koji je odigrao odlično na njegovom mestu protiv Velsa, Poulsen ni protiv Velsa nije igrao, pa je i ovde upitan, dok će Kasper Dolberg verovatno biti u špicu, ako bude potrebe.

Ovo je utakmica na kojoj je ulog ogroman, samo jedna ekipa ide u polufinale, što je ogroman uspeh bilo za Češku, ili Dansku. Stoga, očekujemo nešto proračunatiji početak utakmice, ali ako rano vidimo gol, verovatno ćemo videti barem još jedan. Prednost dajemo Dancima, a kada se to spoji, „X2&2+“ se plaća kvotom 1.75.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje