petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ENGLESKA – DANSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Večeras će se od 21 sat na stadionu „Wembley“ sastati Engleska i Danska u okviru polufinala Evropskog prvenstva, a pobednik će u nedelju igrati protiv Italije.

Ogroman pritisak je na Englezima, koji kod kuće igraju protiv neugodnih Danaca, a isti postaje veći jer igraju pred svojim navijačima, koji očekuju plasman u finale. Nakon slabijeg starta, Englezi su pokazali da imaju ozbiljan igrački kadar savladavši Nemačku 2:0, dok su Ukrajince pobedili rezultatom 4:0, ali treba biti objektivan i reći da oni nisu merilo pravog evropskog kvaliteta. Naravno, kvalitet Nemačke je nemoguće osporiti. Deluju sve uigranije, što im ide na ruku, samo četvrtinu finala nisu igrali kod kuće, pa su tokom čitavog prvenstva imali blagi vetar u leđa. Danas na raspolaganju neće biti samo Dean Henderson,

Sa druge strane terena biće selekcija koja nema šta da izgubi, mnogi su ih nakon prva dva kola videli kao reprezentaciju koja ispada, ali pobeda nad Rusijom ih je spletom srećnih okolnosti plasirala dalje, gde su savladali Vels i Češku. Iako to nisu protivnici ni približnog kvaliteta kao Nemačka i Engleska, Danci su pokazali ofanzivan, dominantan i kvalitetan fudbal, a i u prvom poluvremenu protiv Belgije su diktirali tempo igre, gde su Belgijanci delovali potpuno bez ideje. Verujemo da neće biti prevelikih izmena u ekipi u odnosu na utakmicu sa Češkom.

Da su se ove dve selekcije sastale u bilo kom drugom momentu, rekli bismo da je Engleska favorit. Ovako, u polufinalu Evropskog prvenstva teško da možete da budete apsolutni favorit koji je sto posto viđen u finalu, pre samog finala. Odigraćemo navijački na prolaz Danske po kvoti 3.30, a kao dobra opcija deluje predlog „P/KX“ po kvoti 1.70, jer očekujemo jedan tvrd duel. Pročitali smo i da danskim navijačima neće biti omogućeno da prisustvuju na tribinama, zbog karantina nakon ulaska u zemlju, što sve ide na ruku Engleskoj, a mi igramo upravo protiv toga.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje